Wie is KaeSign

6 - 7.14 Zingen in Bruin Café Orloff

Touch, move and inspire

Al meer dan 14 jaar organiseer ik evenementen in alle vormen en maten. Ik word enthousiast als ik mensen een fantastische ervaring kan meegeven, als ik mensen kan raken.

Hoe beklijft uw boodschap. Hoe blijft deze het langst hangen?

Voor de opdrachtgever gaat het natuurlijk om het vertellen van de boodschap. Het is mijn passie uw boodschap te vertalen in een event dat inspireert, dat mensen enthousiasmeert. Een event waar uw gasten nog lang over napraten, omdat ze de boodschap tot in hun tenen hebben gevoeld. Het is mijn missie, dat de gasten u na het event herinneren en u weten te vinden voor het uitdragen van uw product of boodschap. Na afloop zijn uw gasten uw ambassadeurs.

Anders dan anders, en dan nog weer net iets anders

Dit bereik ik in de eerste plaats door altijd op zoek te gaan naar een originele vorm die past bij uw boodschap. Een guerrilla debat, een pecha kucha presentatie, het timbre muziek dat binnenkomt, een magazine schrijven als dynamisch onderdeel van uw congres etc. etc.

Gastvrijheid en een tot in de puntjes verzorgde organisatie

Daarnaast hecht ik grote waarde aan gastvrijheid én een tot in de puntjes verzorgde organisatie. Dat is een kwestie van instellingen. Dat zit mij in het bloed. Uw gasten worden warm onthaald. Het is belangrijk dat uw gasten zich vanaf het begin zeer welkom voelen. De catering is smaakvol en men hoeft niet te wachten. De informatievoorziening is helder. En natuurlijk is de locatie belangrijk. Een unieke locatie draagt bij aan een unieke sfeer.

Daag mij uit tot het organiseren van nog meer unieke belevenissen

Van een straat event voor Unicef, een vierdaags internationaal congres voor 400 deelnemers uit alle delen van de wereld, tot de Culturele Zondag Vocaal Kabaal waar 17.500 mensen op één dag genoten van 88 verschillende optredens en workshop.

Stuk voor stuk unieke ervaringen waar ik veel plezier aan beleefde. Graag ontwerp en organiseer ik voor u het volgende inspirerende evenement.

Frederike Meijer

Eigenaar KaeSign, passie in organiseren

 

Comments are closed.